PRODUKSJON- OG INDUSTRIBELYSNING, NULL VEDLIKEHOLD, OG LEVETID PÅ 50.000 TIMER.

SMD Tri-Proof IP65.

Ingen stans i produksjonen.

LUX belysning har spesialtilpasset belysning for produksjonsområder med mye fukt og støv. Armaturene kan seriekobles, enten nedpendlet eller fastmontert i tak eller vegg.

SMD Tri-Proof IP65 er en ny type LED-belysning som er; vanntett, støvtett, korrosjon og damptett. Armaturen har innebygde LED-dioder og ingen bevegelige deler/deksler. Levetiden er på minimum 50.000 timer, det vil si ca ti år i normaldrift. Etter endt levetid byttes hele armaturen ut.

lager.png

Denne typen armatur har ingen deler som skal byttes ut, rør som går i stykker, og heller ingen pakninger som ikke sitter ordentlig etter åpning og lukking. Ingen fukt, damp eller støv slippes inn, eller insekter som yngler på innsiden av armaturene. Det vil ikke være nødvendig med stans i produksjonen på grunn av vedlikehold.

Armaturen kan leveres med premontert 1,5/2,5 meter ledning på hver side som forenkler monteringsarbeidet. Belysningen kan leveres med bevegelsesensor og nødlysfunksjon som lyser 1-2 timer etter at strømmen er brutt og lader seg opp ved ny strømtilgang. Tilgjengelig ekstrautstyr; Monteringssett for tak og vegg, stålwiresett for nedpendling av armatur, samt IP65 koblingsbokser for skjøting.

Ved spørsmål ring eller mail oss på 90289090 eller post@luxbelysning.no